دسته‌ها
آرشیو گردشگری گیلان

 تولیدی عسل در گیلان

زنبور عسل یا مُنج گونه‌ای زنبور است. زنبور عسل این کار را با گردآوری شهد گل‌ها در کندو انجام می‌دهد آنها حشراتی اجتماعی هستند که حتی اگر در خارج از کندو غذای کافی باشد نمی‌تواند به تنهایی زندگی کند.

عکاس(الهه فلاح بلند طبع) منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

زنبورداری در ایران سابقه قدیمی دارد و در دوره هخامنشیان نگهداری زنبور عسل در ایران رواج داشته است و از عسل به عنوان یک ماده شیرین غذایی و دارویی استفاده می کردند، ۸۰۰ سال قبل از میلاد قدمت آشنایی ایرانیان با این حشره مفید است.

بخش اعظم عسل با کیفیت تولیدی در گیلان را ارگانیک دانست و پیش بینی می شود امسال حدود ۶۰۰۰ تن عسل با کیفیت تولید و بیش از ۲۲ هزار میلیارد ریال گردش مالی در صنعت زنبورداری ایجاد شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *