دسته‌ها
آرشیو خبری مازندران

تجلیل از قهرمانان،ملی پوشان و مفاخر ورزش کبدی مازندران

مجمع عمومی سالیانه هیات کبدی مازندران با حضور رئیس‌ فدراسیون در ساری برگزار و از قهرمانان،ملی پوشان و مفاخر این ورزش در ساری تجلیل شد.

عکاس(دریافتی) منبع: خزرنما

با حضور عباس اورسجی رئیس‌ فدراسیون کبدی، مجمع عمومی سالیانه این هیات در سالن اجتماعات شهید زرهون اداره کل ورزش و جوانان مازندران برگزار شد.

به گزارش ایسنا، عباس اورسجی رئیس‌ فدراسیون کبدی ، در این مجمع گفت: با هدف بررسی چالش‌ها و مشکلات کبدی در سراسر کشور شخصا در مجمع سالیانه هیات‌های ورزشی استان‌ها شرکت می‌کنم و معتقدم با یک برنامه راهبردی و چشم انداز بلند مدت می‌توان بسیاری از مشکلات را مرتفع کرد.

وی افزود: منابع انسانی متخصص در موفقیت یک سازمان موثر است و خوشبختانه مازندران از حیث منابع انسانی در سطح کشور پیشرو است و بعبارتی خیال ما از مدیریت کبدی در مازندران راحت است.

اورسجی با تاکید براینکه توجه به ورزش مازندران حق این استان است ابراز امیدواری کرد: در بازی‌های آسیایی ناگویا، مازندرانی‌ها سهم بسزایی در حضور و کسب افتخار داشته باشند.

حسین بریمانی مدیرکل ورزش و جوانان نیز در مجمع سالیانه هیات کبدی مازندران جایگاه ویژه ورزش استان را مورد توجه قرار داد و گفت: قالب هیات‌های ورزشی مازندران جزو برترین‌های کشور هستند.

وی به موفقیت‌های ورزش کبدی اشاره کرد و افزود: امیدوارم مسیر رو به پیشرفت کبدی شتاب بیشتری گیرد.

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران خاطرنشان کرد: این استان همواره سهم بسزایی در برگزاری اردوهای مهم تیم‌های ملی دارد و مربیان بزرگی را در سطح ملی تقدیم کرده است و تقاضای ما از رئیس‌ فدراسیون کبدی این است که از ظرفیت‌های کبدی ازجمله ورزشکاران و مربیان بیشتر استفاده شود.

محمد ابراهیم باقری رییس هیات کبدی مازندران گزارشی از اقدامات سال گذشته و برنامه‌های عملیاتی سال جاری ارائه کرد که با رای اعضای مجمع مورد تایید قرار گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *