دسته‌ها
آرشیو خبری مازندران

نشست خبری “میرزاپور” رئیس دانشگاه فرهنگیان مازندران

نشست خبری “مریم میرزاپور” رئیس دانشگاه فرهنگیان استان مازندران با محوریت تبیین فرایند ارزیابی شایستگی معلمی سال ۱۴۰۵، تشریح اقدامات و تمهیدات اجرایی در ساری برگزار شد.

عکاس(خلیل دردانه) منبع: خزرنما

مریم میرزاپور روز سه شنبه در نشست خبری با آغاز سال تحصیلی و ارزیابی شایستگی معلمی که در ساری برگزار شد، افزود: این دانشگاه در حوزه تربیت نیروی انسانی برای نظام آموزش و پرورش به جز برنامه های محوری و مناسبتی انجام می دهد.

وی ادامه داد: امسال ۸۴۱ ​​نفر ورودی در این دانشگاه هستند که از این تعداد ۲۷۱ نفر بانو و ۵۷۰ نفر آقا هستند.

این عضو هیئت علمی ریاضی دانشگاه فرهنگیان مازندران گفت که از فردا یک هزار و 211 نفر چند روز مورد مصاحبه قرار می گیرند و همه آنها شرکت کنندگان مازندران هستند و از این بین افرادی هستند که محل تحصیل آنها در استان های دیگر است.

وی گفت که از ۱۹ رشته دانشگاهی که در دانشگاه های فرهنگیان کشور ۱۳ رشته تحصیلی در جایگاه های برتر قرار دارد.

به گفته میرزاپور ، در کنکور سراسری کارشناسی ارشد ۱۰ دانشجو دانشگاه فرهنگیان مازندران رتبه های برتر را کسب می کنند.

وی گفت که از سال ۱۳۹۱ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان ابلاغ و با پردیس در مرکز استان، نوشهر، شهر امل و قائم راه اندازی شده است.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان مازندران گفت : اکنون با ساختار جدید دانشگاه فرهنگیان مازندران در سه دانشکده با عناوین علوم پایه در ساری، علوم تربیتی قائم شهر و نوشهر و علوم انسانی در آمل و بابل فعالیت می کند.

وی توضیح داد: در ساختار قبلی دانشگاه فرهنگیان تنها در چند گروه فعالیت آموزشی داشت اما در ساختار جدید ۹ گروه آموزشی اختصاص داده شده و ۴۱ عضو هیئت علمی فعال دارد.

میرزاپور گفت : در سیزدهمین المپیاد دانشجویان کشور پنج دانشجوی مازندران حائز رتبه شدند و به مرحله کشوری راه یافتند.

بنا به گزارش دانشگاه فرهنگیان مازندران، در سال 1102 تعداد 811 نفر و در سال 1103 تعداد هزار و 122 نفر و پارسال هزار و 15 دانشجو معلم در این دانشگاه جذب شده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *