نشست خبری ” محمد عباسی” مدیرکل پزشکی قانونی استان مازندران به مناسبت هفته قوه قضائیه در ساری برگزار شد.
عکاس(خلیل دردانه) منبع: خزرنما
محمد عباسی در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته قوه قضائیه با اشاره به اینکه در مرکز ساری تست الکلی تنفسی ۲۴ ساعته مستقر کردیم که تاکنون ۸۵ درصد تستهای الکلی مثبت اعلام شده است، اظهار کرد: در سه ماهه نخست امسال ۱۲۲ نفر در تصادفات برای تست الکل اعزام شدند که ۱۱۴ تست مثبت داشتند.
به گزارش فارس،مدیرکل پزشکی مازندران با اعلام اینکه در مازندران ۶ مورد فوت ناشی از مصرف الکل در سال گذشته داشتیم، گقت: در سال جاری هم تاکنون فوت ناشی از مصرف الکل ثبت نشده است.
وی در ارتباط با تشکیل پرونده مرتبط قصور پزشکی، اظهار کرد: ۲۹ پرونده در این باره تشکیل شده که ۵۰ درصد آن مورد تایید قرار گرفته است که بیشترین شکایت مربوطبه جراح زیبایی و دندانپزشکی بوده است.
وی در ارتباط با پروندههای مرتبط با سقط جنین، گفت: مجوز سقط توسط قاضی صادر میشود که برای صدور مجوز نیاز به بررسیهای خاص است، سال گذشته ۳۲۰ پرونده تشکیل شده که ۲۷۳ مورد سقط جنین صادر شده است و در استان مازندران هم تنها در ساری این مجوز صادر میشود.
عباسی درباره استفاده از قرص برنج و تعداد افراد فوت شده، افزود: ۱۴۰ نفر سال گذشته با مصرف قرص برنج فوت شدند که ۶۵ درصد افزاد متاهل بودند و بیشترین فوتی نیز در ساری، بابل آمل ثبت شده است و در این بخش نیز ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته با افزایش مواجه هستیم.
وی در ارتباط فوت افراد به دلیل مصرف موادمخدر، گفت: سال گذشته ۷۶ فوت ناشی از مصرف انواع موادمخدر داشتیم که این میزان نسبت به سال قبل ۱۱ درصد کاهش داشتیم.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس درباره وضعیت مرگ مادران باردار و پیگیریهای انجام شده، افزود: در بررسیهای انجام شده برخی از فوتیهای مستقیم به دلیل عوارض ناشی از بارداری بوده و برخی دیگر ممکن است که به خاطر حوداث باشد.
عباسی در ارتباط با زیرساختهای لازم در این مجموعه و ضرورت ایجاد سوله بحران، گفت: با توجه به مراجعات مکرر مسافران در استان و بروز حوادث غیرمترقبه نیاز داریم که این سوله ایجاد شود.
وی در ارتباط با آمار غریق در سواحل دریای مازندران،گفت: در دهه ۸۰ بیش از دو هزار و ۱۸۰ نفر در سواحل استان مازندران غرق شدند، میزان غریق در دهه ۹۰ به هزار و ۲۰۰ نفر کاهش پیدا کرده، میزان غربی سال ۱۴۰۰ نزدیک ۱۱۰ نفر غرق شدند تعداد غریقهایی دریا در ۱۴۰۱ هم ۱۱۲ نفر هستند که ۸۵ درصد افراد غرق شده غیربومی بوده و انتظار داریم با برنامهریزی میزان غربیها کاهش پیدا کند.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران از تشکیل۷۰ پرونده تصادف ساختگی در پزشکی قانونی استان خبر داد و اضافه کرد: پروندههای تشکیل شده بالای ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی بوده که این موضوع یک آسیب اجتماعی بوده و مواردی از قبیل شکستگی دست،پا، بینی و جمجمه داریم، که شاهد وجود پیمانکاران تصادفات ساختگی در استان هستیم و انتظار داریم سرشبکهها شناسایی شود.