





























با حضور ایروانی معاون کارآفرینی و اشتغال سازمان بهزیستی، بخشی مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری، هاشمی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مازندران، بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران، فاضل تبار ذیحساب اداره کل بهزیستی، دلیلی معاون هماهنگی موسسات غیر دولتی و مشارکت های مردمی و اشتغال بهزیستی استان، نشست تخصصی آموزشی کارشناسان حوزه اشتغال و تسهیلگران شغلی بهزیستی مازندران در اردوگاه فرهنگی آموزشی شهید عظیمی بابلسر برگزار شد.
عکاس(دریافتی) منبع: خزرنما
ایروانی معاون کارآفرینی و اشتغال سازمان بهزیستی کشور در نشست تخصصی آموزشی کارشناسان حوزه اشتغال و تسهیلگران شغلی بهزیستی مازندران با بیان اینکه در علم اقتصاد خرد و کلان مفهومی بنام بار اقتصادی افراد جامعه است، گفت: اداره کردن جامعه نیز همانند اداره کردن خانواده است و باید هزینه کرد را متناسب با درآمد به تعادل برسانیم.
وی اشتغال پذیر نمودن گروه هدف را ضروری برشمرد و افزود: چنانچه برای افراد دارای معلولیت اشتغالزایی ایجاد نشود بار اقتصادی این افراد بر عهده خانواده و دولت قرار می گیرد.
ایروانی در بخشی از سخنان خود به تاثیر ابعاد سیاسی، اقتصادی و اجتماعی اشتغال در گروه هدف پرداخت و عنوان کرد: باید از مشکلات عبور و به دنبال راهکار باشیم.
وی ادامه داد: در سازمان بهزیستی کشور برنامه شبکه تسهیلگران شغلی تدوین شده است.
معاون کارآفرینی و اشتغال سازمان بهزیستی از آغاز به کار ۵۰۰ نفر تسهیلگر شغلی در بخش غیر دولتی در سراسر کشور خبر داد و تصریح کرد: سهمیه استان مازندران ۱۹ نفر برای شروع کار است.
ایروانی در خصوص وظیفه تسهیلگران شغلی گفت: سه ماه قبل از ارائه خدمات اشتغال، آماده سازی شغلی در بعد روانی، اجتماعی و اقتصادی و نه ماه پس از ارائه خدمات اشتغال، پشتیبانی شغلی توسط این افراد انجام می شود و این امر به پایداری شغلی گروه هدف سازمان کمک کرده و موجب توانمندسازی اقتصادی می شود.
وی راه اندازی صندوق حمایت فرصت های شغلی را از دیگر برنامه های سازمان بهزیستی عنوان و خاطرنشان کرد: از مددجویانی که فاقد ضامن هستند و از طریق این صندوق می توانند مورد حمایت قرار گیرند، حمایت صورت می گیرد.
معاون کارآفرینی و اشتغال سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی کشور یکی از سازمان هایی است که در اشتغالزایی یک میلیون تعهد، سهم دارد، اظهار داشت: سهم سازمان بهزیستی ۶۰ هزار نفر است که استان مازندران با ۳۴۰۰ سهمیه، سهمی از این از این تعهد دارد که در حال انجام این تعهدات هستیم و بیش از ۹۰ درصد تعهدات در سالجاری محقق شده است.
بیش از ۸۰ درصد تعهد اشتغال سالجاری محقق شد
بریمانی مدیرکل بهزیستی استان در نشست تخصصی آموزشی کارشناسان حوزه اشتغال و تسهیلگران شغلی بهزیستی مازندران با بیان اینکه یکی از مهمترین و زیربناییترین مسائل در بهزیستی بحث توسعه و توانمندسازی شغلی مددجویان می باشد، گفت: ایجاد اشتغال پایدار برای گروه هدف بهزیستی از جمله افراد دارای معلولیت، آسیب دیدگان اجتماعی، بهبود یافتگان از اعتیاد، بانوان سرپرست خانوار و سایر گروههای هدف که دارای نیازهای ویژه هستند، از برنامه های مهم بهزیستی است.
وی ادامه داد: مراحل توانمند سازی برای افراد تحت پوشش باید گام به گام انجام شود تا به سطح مطلوب و پایدار برسد.
بریمانی با بیان اینکه سازمان بهزیستی به عنوان تسهیلگر، زمینهها و بسترهای آماده سازی شغلی را فراهم می کند، اظهار داشت: برای توانمندسازی اقتصادی گروه هدف ابتدا باید توانمندسازی روانی، جسمانی و اجتماعی صورت گیرد.
وی ادامه داد: مددکار باید با توجه به نقاط قوت خانواده برنامه کمکی را تدوین و اجرایی نمایند.
مدیرکل بهزیستی استان افزود: گروه هدف باید به این باور برسند که می توانند تامین معاش اقتصادی داشته باشند.
وی بهره برداری از امکانات دولتی و غیر دولتی برای رسیدن به اهداف سازمان را ضروری برشمرد و عنوان کرد: با شناسایی امکانات محیطی و علاقمندی فرد، آماده سازی شغلی انجام می شود.
مدیرکل بهزیستی مازندران در پایان از تحقق بیش از ۸۰ درصدی تعهد اشتغال در سالجاری خبرداد و تصریح کرد: با استمرار پیگیری ها به نتایج مطلوب دست می یابیم.
کارکنان خدوم بهزیستی برای قشر مقدسی فعالیت می کنند
سید رحیم بخشی مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری در نشست تخصصی آموزشی کارشناسان حوزه اشتغال و تسهیلگران شغلی بهزیستی مازندران با بیان حدیثی از امام موسی کاظم(ع)”کمک شما به افراد ناتوان بهترین صدقه است”، گفت: کارکنان خدوم بهزیستی برای قشر مقدسی فعالیت می کنند.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری با بیان اینکه افراد دارای معلولیت ترحم نمی خواهد در واقع آنان تواضع می خواهند، افزود: معلولیت نقص نیست، مانع تکامل نیست، همه انسان ها به تکامل می رسند.
وی ادامه داد: نگاه به سالمندان مصداق آیه ۶۸ سوره یس است.
وی با اشاره به استعداد، کارآمدی و توانمندیهای افراد دارای معلولیت در حوزههای مختلف علمی، ورزشی، هنری و غیره، افزود: اشتغال یکی از زمینههای ورود به اجتماع است و باید زمینه را برای ورود فعال این عزیزان به چرخه اشتغال فراهم کنیم.