دسته‌ها
آرشیو خبری مازندران

مراسم تودیع و معارفه مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست مازندران

مراسم تکریم و معارفه مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست مازندران با حضور معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری در ساری برگزار شد.

عکاس(خلیل دردانه) منبع: خزرنما

مدیرکل جدید حفاظت محیط زیست مازندران گفت: اشخاصی که در سال‌های اخیر با کارشکنی و نگاه‌های غیرکارشناسی به محیط زیست آسیب زدند باید در محاکم قضایی پاسخگوی اقدامات و تصمیم‌های خود باشند.

حسینعلی ابراهیمی کارنامی در مراسم معارفه‌اش به عنوان مدیرکل جدید حفاظت محیط زیست مازندران که با حضور معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و تعدادی از مسئولان استان برگزار شد، اظهار کرد: ما کشوری در حال توسعه هستیم و به اجرای طرح‌های عمرانی نیاز داریم. اما این توسعه برای پایدار بودن به نگرش محیط زیستی نیاز دارد.

وی افزود: ما در کنار استانداری و سایر دستگاه‌های استان پای کار توسعه هستیم، اما به توسعه پایدار اعتقاد داریم. یعنی باید با نگاه علمی و بر مبنای محیط زیست به توسعه نگاه کنیم که خوشبختانه نگاه مدیریت ارشد استان هم در این دوره بر همین پایه است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران گفت: دکتر کاویان در دوره‌ای مدیریت کرد که برخی افراد در سطوح مدیریتی با نگاه‌های غیرکارشناسی و بدون رعایت سلسله‌مراتب اداری برای صدور مجوزها و ارزیابی‌های لازم، عرصه‌های محیط زیستی را تخریب کردند. یقینا در چنین دوره‌ای همکارانم در اداره کل حفاظت محیط زیست و دکتر کاویان کار بسیار دشواری داشتند. علاوه بر دکتر کاویان از همکارانم هم تشکر می‌کنم که باجدیت ایستادند و در این شرایط دشوار از محیط زیست حمایت کردند.

ابراهیمی کارنامی افزود: در مورد بسیاری از کارشکنی‌های محیط زیستی که برخی افراد داشتند و منجر به دشوارتر شدن کار همکارانم در حفاظت محیط زیست و تخریب برخی عرصه‌ها شد باید پیگیری انجام شود و معتقدم این افراد باید در محاکم قضایی پاسخگو باشند. خودم نیز از پیگیری‌های دستگاه قضا در حوزه محیط زیست استقبال می‌کنم و معتقدم هر گاه دستگاه قضا از ما پیگیر موضوعی شد یعنی قانون در کشور حاکم است.

وی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های نظارتی حتما باید با جدیت بیشتری به حوزه محیط زیست ورود کنند. چون با این سرعتی که به دنبال توسعه به هر قیمتی هستیم روند آسیب به محیط زیست تشدید می‌شود.

مدیرکل جدید حفاظت محیط زیست مازندران گفت: در این دوره تلاش می‌کنیم راهی که دکتر کاویان ترسیم کرده را با کمک همکاران به شکل جدی ادامه دهیم و از ظرفیت علمی ایشان هم در حل مسائل بهره بگیریم.

ضرورت نگاه ویژه به محیط زیست مازندران

مدیرکل پیشین حفاظت محیط زیست مازندران نیز در این مراسم به تشریح بخشی از اقدامات انجام شده طی ۳۲ ماه مسئولیتش پرداخت و گفت: پیش از این دوره که افتخار خدمت در اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران نصیبم شد مدیران و همکاران زیادی برای این حوزه تلاش کردند که قدردان همه این عزیزان هستم.

عطاالله کاویان افزود: این مراسم فرصتی برای ارائه گزارش عملکرد نیست و معتقدم که اگر عملکردی بود در رسانه‌ها به چشم آمده است. ضمن این‌که اگر گامی برداشته شد حاصل تلاش کل مجموعه است.

وی اظهار کرد: در این ۳۲ ماه افتخارات زیادی برای اداره کل حفاظت محیط زیست کسب شد که نتیجه تلاش‌های همکاران است. از رییس سازمان حفاطت محیط زیست درخواست می‌کنم که با توجه به چالش‌های حوزه محیط زیست مازندران توجه ویژه‌ای به این استان و کمک به مدیریت مسائل مرتبط داشته باشند.

مدیرکل پیشین حفاظت محیط زیست مازندران خاطرنشان کرد: در بخش افزایش زیرساخت‌ها نیز تلاش‌های خوبی انجام شد که بهره‌برداری از پنج پاسگاه محیط‌بانی در ماه گذشته، ۲ کلینیک تخصصی تیمار حیات وحش، خریداری ۱۵ دستگاه خودرو، جذب ۳۷ نفر نیرو از طریق آزمون بخشی از این اقدامات است.

کاویان اظهار کرد: در حوزه محیط زیست جمع شدن بازار فروش پرندگان فریدونکنار گام مهمی بود که از گذشته آغاز شد و در این دوره با تلاش همکاران و همراهی دستگاه‌های مرتبط به نتیجه رسید. البته هنوز کار تمام نشده است و به تلاش نیاز است تا زنجیره توقف شکار و فروش پرندگان تکمیل شود.

وی خاطرنشان کرد: در این مدت تعداد ایستگاه‌های سنجش کیفی هوای استان از یک ایستگاه به چهار ایستگاه رسید. پنج آزمایشگاه‌ها محیط زیست در استان به بهره‌برداری رسید. همچنین ۱۰۶ خانه محیط زیست در استان راه‌اندازی شد و نخستین خانه فناور محیط زیست هم با همکارس دانشگاه نوشیروانی فعال شد. ضمن این‌که برای نخستین بار مقطع دیپلم محیط‌بانی در استان دانش‌آموز جذب کرد و دانش‌آموزان اکنون مشغول تحصیل هستند.

مدیرکل پیشین حفاظت محیط زیست مازندران تصریح کرد: معتقدم در این مدت برای من یک سرمایه اجتماعی بزرگی ایجاد شد که کل این سرمایه اجتماعی را کارکنان اداره کل حفاظت محیط زیست، سمن‌ها، کنش‌گران و منتقدان ایجاد کردند و من نیز تلاش کردم در این دوره نهایت همراهی را با همه دغدغه‌مندان حوزه محیط زیست داشته باشم.

کاویان با اشاره به ویژگی‌های محیط زیستی مازندران گفت: استان ما جایگاه ویژه‌ای در عرصه محیط زیست دارد و کار در این حوزه دشوار است. همراهی رسانه‌ها و سمن‌ها و کنش‌گران کمک زیادی به مدیریت مسائل مدیریتی حوزه محیط زیست کرد و امیدوارم این همراهی همچنان ادامه داشته باشد.

وی تصریح کرد: تلاش کردیم در این مدت با تمام توان گام برداریم و برای کمک به حوزه محیط زیست تلاش کنیم. اگر کوتاهی دیده می‌شود عمدی نبود. قطعا تصمیم‌هایی که گرفته شد ممکن است در برخی بخش‌ها درست نباشد.

مدیرکل پیشین حفاظت محیط زیست مازندران گفت: کسی نمی‌تواند ادعا کند تصمیم‌هایش در حوزه محیط زیست الزاما درست است. چون مسائل محیط زیستی بسیار پیچیده و چندبعدی هستند. با این حال اگر کوتاهی و اشکالی در برنامه‌ریزی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها وجود داشت از همه عذرخواهی می‌کنم و امیدوارم دکتر ابراهیمی در ادامه راه کارهای ناتمام موجود را به سرانجام برساند.

ابرچالش‌های محیط زیستی در مازندران

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران هم در این مراسم ضمن قدردانی از تلاش‌های عطاالله کاویان گفت: در دوره مدیریت دکتر کاویان اقدامات خوبی صورت گرفت و معتقدم تمام توانش را برای مدیریت مجموعه محیط زیست به کار گرفت.

عبدالرضا دادبود با اشاره به حضور مجدد حسینعلی ابراهیمی کارنامی اظهار کرد: با توجه به پیشینه دکتر ابراهیمی در مدیریت محیط زیست به استنرار پیگیری‌ها برای حل چالش‌های محیط زیست امیدواریم و تلاش می‌کنیم که در استانداری نیز همراهی لازم را داشته باشیم.

وی افزود: ما در مازندران با ابرچالش‌های محیط زیستی مواجه هستیم. در بخش پسماند بیش از یک‌سوم زباله‌های استان بلاتکلیف است و حتی جای دفن هم نداریم. در بخش آب و منابع ابی با چالش مواجهیم و در مدیریت زمین هم مشکلات زیادی وجود دارد. این‌ها نشان می‌دهد در مازندران کار مدیریت مسایل محیط زیستی بسیار دشوار است.

این مسئول خاطرنشان کرد: تنها راهکار برون‌رفت از این وضعیت هم‌افزایی و همکاری همه بخش‌ها در استان با مدیریت حوزه مخیط زیست استان است. باید تلاش کنیم تا در کنار هم برای هموار شدن مسیر حل چالش‌های محیط زیستی مازندران گام برداریم.

به گزارش ایرنا، مسئولیت مدیرکلی حفاظت محیط زیست مازندران از ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ تا کنون بر عهده عطاالله کاویان بود که این مسئولیت امروز –سه‌شنبه- با حکم شینا انصاری معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به حسینعلی ابراهیمی کارنامی سپرده شد.

حسینعلی ابراهیمی کارنامی که امروز به عنوان مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران منصوب شد، پیش از عطاالله کاویان به مدت ۶ سال در همین مسئولیت حضور داشت. او از ۱۶ دی ۱۳۹۵ تا ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران بود و پیش از آن نیز از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۵ به ترتیب در استان‌های سمنان، فارس و مرکزی این مسئولیت را بر عهده داشت.

متولد ۱۳۵۱ در بخش چهاردانگه شهرستان ساری و دانش‌آموخته مقطع دکترای برنامه‌ریزی شهری است. مدرک کارشناسی ارشد را در همین رشته و مدرک کارشناسی را در رشته منابع طبیعی دریافت کرد. آخرین مسئولیت مدیریتی او جانشینی فرماندهی یگان حفاظت از منابع طبیعی و آبخیزداری حوزه شمال کشور بود که در ۲ سال اخیر و تا پیش از انتصاب مجددش به عنوان مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران در این مسئولیت حضور داشت.

9 دیدگاه دربارهٔ «مراسم تودیع و معارفه مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست مازندران»

سلام.

با تشکر از انتخاب به جای آقای دکتر ابراهیمی کارنامی.

تجربه نشان داد که آقای دکتر ابراهیمی، فردی توانمند و متخصص، کاربلد و تیزهوش، دانشمند و توانمند در حیطه مسئولیت واگذارشده اش می باشند.

الحق و الانصاف به حسن این انتخاب سرشار از انرژی مثبت.

بایستی از آقای دکتر ابراهیمی کارنامی به جِد حمایت همه جانبه شود تا ایشان با تدبیری خاصی که اندیشیده اند،، در این مسیر موفق و موید باشند.

امید است دستگاه‌های استانی، تمامی تلاش و همت شان را جهت پیشبرد اهداف مدنظر آقای دکتر ابراهیمی که همان اهداف ملی در راستای قانون اساسی و منویات مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای می باشد، به کار گیرند و این مرد نیکو سیرت و دلسوز به نظام و انقلاب اسلامی را در این مسیر همراهی نمایند. انشاءالله.

برای آقای دکتر ابراهیمی و مجموعه ایشان آرزوی موفقیت روز افزون را داریم.

یاحق…

💐💐💐💐💐

سلام‌مملکت‌مگه‌قطع‌رجال‌قبلا‌6سال‌مدیر‌کل‌همان‌قسمت‌بوده‌بازدوباره‌اوردنش
وامصببتا‌

جناب مدیر کل .با سلام . از شما خواهش میکنم.از طرف تعداد ساکنین .از روستای نوشهر .توی کوچه چهارمتری .داخل بافت .توی زمین دویست متر اهن آلات سنگین . با جرثقیل . بارگیری میکنن .سروصدا .آلودگی صوتی . واقعا زندگی بر ماست کرد .قبلا در استانداری نوشهر کتبا .درخواست دادیم .ولی محیط زیست نوشهر .اصلا توجهی نکردن .عاجزانه تقاضا داریم .طبق قانون دستور بفرمایید .توی بافت فاصله خونه ها سه متر با این اهن فروشی فاصله داره ‌..خسته شدیم ..ممنون

این مدیران سرمایه های انسانی این مملکت هستند. اما تعدادی تنگ نظر یا نا آگاه فکر می‌کنند اگر افراد بی تجربه و پر مدعا تشریف بیاورند گل و بلبل می‌شود. دکتر ابراهیمی مرد بسیار با جسارت، باهوش و مدیری کارآمد هستند

ملت چه آلزایمر دارند، سه سال سیاه در میانکاله در دوران ایشون اتفاق افتاد. مسئولین سازمان حفاظت محیط زیست، ظاهراً ملاکشان حفظ محیط زیست نیست.

سلام،اگرقدمی درخصوص بهبود وضعیت جاده هراز بااین همه کوه خواری ومعادنی که تاریخ انقضا ندارد،برداریدومثلادر ابتدای جاده دلارستاق ،احمد مال ،که در کنار آبخوان پانزده هزار ساله و جنگل اوروس،سزو کوهی, قرار دارد بایستید همین شمارابس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *