دسته‌ها
آرشیو توریسم ساری

فصل کار شالیکاران در روستاهای دودانگه ساری

برنج؛ طلای سفید لقب گرفته و یکی از محصولات استراتژیک ایران و جهان است. بخش دودانگه ساری، این‌روزها سرشار از شور شالیزار است، از آماده‌سازی زمین و خزانه‌‌گیری گرفته تا نشا و وجین.

عکاس( ابراهیم فلاح) منبع: پایگاه خبری آوای خزر

به گزارش آوای خزر، مازندران با دارا بودن 230 هزار هکتار اراضی شالیزاری که سالانه بین 215 تا 220 هزار هکتار آن زیر کشت می‌رود، 1.5 میلیون تن برنج تولید می‌کند. این رقم در واقع 45 درصد از برنج تولیدی کشور را شامل می‌شود.

بخش دودانگه ساری، یکی از مراکز تولید برنج در مازندران است. این روزها در مزارع برنج این بخش از استان، شور و شعف خاصی در کشاورزان شالیکار پیداست.

آنها آماده‌سازی زمین، خزانه‌گیری، نشا و وجین در مزارع شالیزاری را به امید سالی پر محصول پیگیری می‌کنند. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *