دسته‌ها
آرشیو خبری مازندران

“حسین فرهادی”منتخب مجمع هیات ورزش بیماران خاص مازندران

“حسین فرهادی” در مجمع انتخابات هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا مازندران رئیس این هیات شد.

عکاس(دریافتی) منبع: خزرنما

مجمع انتخابات هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا مازندران با حضور حسین بریمانی مدیرکل ورزش و جوانان بعنوان رئیس مجمع، اسماعیل پهلوان معاون امور ورزش اداره کل ، لیلا عرب مسئول امور بانوان و دیگر اعضا برگزار شد که در پایان حسین فرهادی با کسب 12 رای از 14 رای ماخوذه برای 4 سال بعنوان رئیس هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا انتخاب شد.
حسین بریمانی مدیرکل ورزش و جوانان مازندران در این مجمع با تبریک انتخاب حسین فرهادی بعنوان رئیس هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا گفت: امیدواریم در دوره جدید شاهد اتفاقات خوب در این هیات باشیم، چراکه ورزشکاران بیماران خاص و پیوند اعضا نیازمند حمایت و توجه ویژه هستند.

وی افزود؛ هیات های اینچنینی چون در رشته های بیشتری فعال هستند می تواند جامعه هدف بیشتری را شامل شود و لذا نیازمند برنامه ریزی گسترده تر هستیم.

بریمانی تاکید کرد؛ با توجه به شرایط جسمانی ورزشکاران این هیات باید با برنامه ریزی و تشویق بیماران خاص و پیوند اعضا انان را به سمت ورزش سوق دهیم تا هم در بحث سلامت جسمی، سلامت روحی و حتی در ورزش قهرمانی به این عزیزان کمک شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *