دسته‌ها
آرشیو خبری فرهنگی مازندران

تشییع پیکر شهیدان “داریوش و سارا جودت” در قائم شهر

پیکر شهیدان والامقام «داریوش و سارا جودت» پدر و دختر بی گناه  که در تجاوز رژیم منحوس صهیونیستی در تهران به درجه رفیع شهادت نائل آمدند، با حضور مردم، مسوولان اجرایی، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، از مقابل حسینیه عاشقان ثارالله بسمت میدان طالقانی قائم شهر تشییع و در گلزار شهدا به خاک سپرده شد.

عکاس(حسن عیسی‌پور)منبع:خبرگزاری ایسنا

این مراسم باشکوه با حضور آیت‌الله «علی معلمی» عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه قائمشهر، جمعی از مسئولان، خانواده‌های شهدا و اقشار مختلف مردم برگزار شد و جمعیت حاضر، پیکر این دو شهید مظلوم را از حسینیه عاشقان ثارالله تا میدان آیت‌الله طالقانی تشییع کردند.

شهید «داریوش جودت» از بازنشستگان بانک و دخترش «سارا جودت» دانشجوی رشته هنر عکاسی، در حمله ناجوانمردانه هوایی رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی در تهران، به شهادت رسیدند.

پیکر‌های مطهر این دو شهید پس از اقامه نماز به امامت آیت‌الله معلمی، در آرامگاه امامزاده سید زرین‌نوا قائمشهر به خاک سپرده شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *