دسته‌ها
آرشیو خبری فرهنگی گردشگری

اجرای نمایش “مینا و پلنگ” در روستای کندلوس نوشهر

نمایشی از افسانه “مینا و پلنگ” در روستای کندلوس نوشهر به اجرا درآمد.

عکاس(حیدر شاهری) منبع: خبرگزاری میراث آریا

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از اجرای نمایش عاشقانه مینا و پلنگ در روستای کندلوس خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، مهدی اسحاقی با اشاره به اجرای نمایش مینا و پلنگ در روستای کندلوس گفت: روایت عاشقانه «مینا و پلنگ» یکی از افسانه‌های محلی و شفاهی روستای کندلوس در استان مازندران و فرهنگ فولکلور این منطقه شمرده می‌شود.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با بیان اینکه این روایت در حدود ۱۳۰ سال پیش به وقوع پیوسته و اارزش فرهنگی دارد، و به یکی از عناصر جذب گردشگر در منطقه تبدیل شده است؛ افزود: این روایت عاشقانه به به عنوان برند منطقه معرفی شده است.

او یادآور شد: این داستان زمینه شکل‌گیری تورهای روایی و روایت گری محلی را در دل طبیعت و بافت روستا ایجاد کرده است، افزود: کندلوس می‌تواند از این روایت برای متمایز شدن بهره‌برداری ویژه داشته باشد.

اسحاقی به ایجاد مسیر گردشگری در روستا به نام مینا و پلنگ توسط اهالی روستای کندلوس ایجاد شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *